Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Moai Meetup Oslo – Kjenn deg selv bedre – oppnå bedre relasjoner

February 12, 2019 @ 8:00 pm - 11:00 pm

Details

[THIS MEETUP IS HELD IN NORWEGIAN]

Bli med på et foredrag fylt av spennende innsikter og morsomme øyeåpnere om deg selv og de du omgås. Relasjonscoach Christine Wittusen gir dere et innblikk i Enneagrammet – personlighetsverktøyet hun bruker daglig i sin egen utvikling og i sitt arbeid med mennesker. Med Enneagrammet får du en unik forståelse for menneskers forskjellighet, og hvordan dette kan skape utfordringer og muligheter i hverdagen.

FOREDRAGET ER FOR DEG SOM:
• Vil bli mer bevisst på egen personlighet – både styrker og utviklingsområder
• Er interessert i personlig utvikling
• Vil styrke din emosjonelle intelligens
• Kunne tenke deg å forstå dine egne og andres reaksjoner litt bedre (Hvorfor blir jeg så såret når han…Hvorfor blir hun så sint når jeg … )
• Ønsker å styrke forholdet til deg selv og andre

DETTE FÅR DU:
• Forklaring av fordeler og formål med å kjenne til Enneagrammet
• Gjennomgang av 9 grunnleggende personlighetsstiler

BLI BEVISST PÅ DET UBEVISSTE
Det sies at det du er bevisst kan du styre, men at det du ikke er bevisst på vil styre deg. Det meste av det vi mennesker gjør er på autopilot – både på godt og vondt. Se for deg at alle mennesker går rundt med et unikt sett briller. De funger som et filter og gir oss personlige fortolkninger av alt vi opplever og måten vi ser verden på. Brillen er personligheten din, dine erfaringer og verdier – alt du har med deg som former måten du ser verden på. De kan være helt forskjellige fra andres briller. Brillene dine avgjør hva som “trigger” deg – gjør deg provosert, såret osv. Noe kameraten din opplever som utrolig morsomt kan f.eks oppleves ekstremt irriterende sett med dine briller. Som oftest ser vi ikke tingene som DE er – vi ser tingene som VI er. Innsikten i Enneagrammet hjelper oss å se ting fra ulike perspektiver, så vi blir rausere med oss selv og andre.

OM FOREDRAGSHOLDEREN
Christine driver ”KjerneKraft Kurs & Coaching” og ”Enestående”. Hun har bakgrunn fra kommunikasjonsrådgivning og undervisning og har de siste ti årene spesialisert seg innen coaching, menneskeforståelse og personlighetstyper. Hun jobber i dag med enkeltpersoner og team som ønsker personlig utvikling gjennom å forstå seg selv og andre bedre.

www.kjernekraft.com

—-

AGENDA:
18:00: Dørene åpnes. Mingling
18:30: Velkommen! – Odd-Eirik Eriksen
18:40: Foredrag – Christine Wittusen
Etter foredraget: Mer mingling

Details

Date:
February 12, 2019
Time:
8:00 pm - 11:00 pm
Website:
https://www.meetup.com/moai-meetup-oslo/events/254440227/

Venue

MESH
Tordenskioldsgate 3
Oslo, 0160
+ Google Map